9:00 - 21:00
без вихідних
0 800 20 97 73
безкоштовно  для
всіх телефонів по Україні

Мій кошик
Кошик порожній

Політика конфіденційності, захист персональних даних та загальні правила користування сайтом

ТОВ «ХіПП Україна» відповідально ставиться до питань захисту персональних даних. Відповідно до законодавства України, проводяться заходи безпеки з метою захисту Ваших персональних даних від випадкових чи навмисних маніпуляцій, втрати, знищення чи несанкціонованого доступу. Наші заходи безпеки постійно удосконалюються відповідно до розвитку технологій.

1. Обробка даних

Ми отримуємо дані двома способами: або ви надаєте їх нам або ми збираємо їх, коли ви користуєтеся нашими послугами.

1.1. Дані, які ви нам надаєте

Як правило, ви можете використовувати наш веб-сайт без надання вашої персональної інформації. Якщо ви користуєтеся певними послугами, наприклад, замовленням наших продуктів , підпискою на розсилання інформаційних бюлетенів або контактною формою , ми попросимо надати нам вашу персональну інформацію. До неї можуть відноситися, наприклад, ваше прізвище та ім’я, ваша адреса електронної пошти або ваша поштова адреса. Це зробить відповідну послугу швидшою і зручнішою. Деякі послуги навіть не надаються без введення ваших даних.

Якщо Ви передали нам Ваші персональні дані, Ви завжди можете звернутись щодо їх видалення. Для цього надішліть запит на знищення Ваших персональних даних через форму зворотного зв’язку на сайті.

1.2. Дані, які ми отримуємо, коли ви користуєтеся нашими послугами

Деякі дані збираються, коли ви відвідуєте наш веб-сайт.

1.2.1 Дані протоколу

До даних, які збираються автоматично, відносяться протокольні дані веб-сервера. Кожного разу, коли ви заходите на сторінку наших онлайн-послуг, і кожного разу, коли ви завантажуєте файл, дані доступу, які стосуються цього процесу, зберігаються у протокольному файлі на нашому сервері. Кожен набір даних включає:

·         сторінка, з якої запитується нова сторінка або файл

·         ім’я запитуваного файлу або сторінки

·         дата і час запиту, чи був запит успішним, а також використання ресурсів сервера під час запиту

·         об’єм переданих даних

·         IP-адреса, присвоєна вам провайдером

·         якщо ви входите у систему під обліковим записом користувача, також дані для входу у систему для відповідної веб-послуги

·         виявлення клієнта (мобільний телефон, робочий стіл тощо)

·         агент користувача

Ця збережена інформація оцінюється лише в режимі анонімності для статистичних цілей.

 1.2.2 Куки

Куки – це невеликі файли, які містять рядок символів, в якому зберігається певна інформація у незашифрованій або зашифрованій формі. Сервер надсилає куки на ваш комп’ютер, де вони зберігаються. По-перше, вони призначені для ідентифікації комп’ютера, з якого ви заходите на веб-сайт. Якщо ви заходити на веб-сайт, куки використовуються для повідомлення серверу, що ви увійшли, а також для перевірки наявності у вас прав доступу до сторінки. Кожен куки має дату закінчення терміну дії, з якої він втрачає чинність. Куки дають змогу відстежувати переміщення користувача зі сторінки на сторінку в межах веб-сайту і навіть з веб-сайту на веб-сайт. Куки можуть покращити комунікацію між нашим сервером і вашим комп’ютером, роблячи використання веб-сайту значно більш комфортним. Куки можуть надаватися не лише оператором веб-сайту, вони можуть також надходити від сторонніх провайдерів. Ваш браузер пропонує опцію відображення куки на вашому комп’ютері, видаляючи існуючі або встановлюючи конфігурацію вашого комп’ютера так, щоб не всі куки зберігалися на вашому жорсткому диску або взагалі жодні. Зверніть увагу, що деякі функції (наприклад, вхід у систему) не будуть правильно працювати, якщо ви вимкнете прийняття куки.

На даний час ми використовуємо куки на нашому веб-сайті для перелічених нижче цілей, які забезпечують належну роботу:

Ми користуємось послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Alphabet Inc.,  Facebook,  Instagram та інші.

Наведені для приклада компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на на нашому веб-сайті.

Зауважимо, що веб-сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами.

Додаткову інформацію щодо захисту даних у Google Analytics можна знайти тут: https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=uk&ref_topic=1008008

Політика конфіденційности Google знаходиться тут: https://www.google.com.ua/intl/uk/policies/

На нашій сторінці  у соціальних мережах (Facebook,  YouTube)  також пропонуються послуги розширеної персональної підтримки, а також можливість залишатися з нами на зв’язку. В цих послугах соціальних мереж також збираються персональні дані, наприклад, про профіль, який ви створили, або через так звані соціальні плагіни, які реалізуються на сторонніх веб-сторінках.

Якщо ви надсилаєте нам запит з використанням будь-якої з цих платформ соціальних мереж, ми надішлемо ваш запит до відповідального відділу. Ці дані будуть використовуватися виключно для відповіді на ваш запит і не будуть пересилатися третім особам.

Щоб мати змогу зв’язатися з нами через соціальні мережі, вам потрібно спочатку зареєструватися на них. Для цього компанії, які надають відповідні послуги, реєструють, зберігають і використовують ваші персональні дані, якщо це необхідно. Ми не впливаємо на характер, обсяг і обробку цих даних. Це ж стосується будь-яких зображень/відео, завантажених на сайт соціальної мережі. Зверніть увагу, що компаніям соціальних мереж можуть передаватися права. Детальнішу інформацію можна знайти в умовах використання і політиці конфіденційності відповідного постачальника послуг.

Зазначені нижче послуги надаються компаніями, розташованими в США:

Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)

Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA)

Якщо ви відкриваєте веб-сторінку, що відноситься до нашого веб-сайту, на якому є зазначений плагін, ваш браузер встановить прямий звязок з серверами відповідних підприємств. Зміст плагіна передається безпосередньо вашому браузеру та інтегрується у веб-сайт. Тому ми не впливаємо на обсяг даних, які відповідні підприємства реєструють з використанням таких плагінів. Тому інформація, яку ми вам надаємо, базується на наших поточних знаннях:

Інтегруючи плагіни, відповідні компанії одержують інформацію про те, що ви заходили на певні сторінки нашої інтернет-пропозиції. Якщо ви вже увійшли на сайт одного з вищезазначених підприємств, вони можуть віднести ваш візит до відповідного облікового запису, який ви створили у них. Якщо ви взаємодієте з використанням плагінів, ваш браузер буде надсилати відповідну інформацію безпосередньо відповідній компанії, в якій вона зберігається. Якщо у вас немає облікового запису в жодній з вищезазначених компаній, все ще залишається можливість, що вони дізнаються вашу IP-адресу і збережуть її.

Тому не можна виключати, що кожен відвідувач нашого веб-сайту буде виявлений вищезазначеними підприємствами за IP-адресою та відвіданому URL, навіть якщо відвідувач не натискає на плагін і не реєструється у підприємстві з обліковим записом користувача.

Щоб дізнатися більше про мету і обсяг збирання даних та подальшу обробку і використання даних цими підприємствами, ваші права і можливості у цьому зв’язку, про те, які налаштування захищають вашу приватну сферу, будь ласка, дивіться політику конфіденційності відповідних соціальних мереж:

Facebook: https://www.facebook.com/policies

Google: https://www.google.com.ua/intl/uk/policies/

Ви можете налаштувати Ваш браузер таким чином, щоб він інформував Вас про розміщення кукі-файлів. Саме так для Вас забезпечується прозорість використання кукі-файлів. 

2. Захист персональних даних
Ми відповідально ставимось до питань захисту Ваших персональних даних і хочемо, щоб Ви, відвідуючи наш сайт, почувались безпечно і комфортно. 

2.1. Збір і обробка персональних даних: Збір персональних даних відбувається лише тоді, коли Ви вказуєте їх з власної ініціативи, відправляючи нам певний запит, та підтверджуючи передачу цих даних. Ця особиста інформація використовується нами виключно для вказаної цілі. Всі персональні дані, зібрані в рамках пропонованих нами інтернет-послуг, збираються, обробляються, використовуються відповідно до чинного законодавства. Обробка даних здійснюється третьою особою на основі договору.

2.2. Відповідно до положень ст. 8 Закону  «Про захист персональних даних», на письмовий запит ми надамо Вам інформацію про те, які персональні дані зберігаються, а також з якою метою використовуються. Якщо виникають запитання щодо обробки, зміни, уточнення чи знищення Ваших персональних даних, Ви можете звернутись безпосередньо до відповідальної особи, що відповідає за захист персональних даних.

Відповідно до положень ст. 8 Закону  «Про захист персональних даних», на письмовий запит ми надамо Вам інформацію про те, які персональні дані зберігаються, а також з якою метою використовуються. Якщо виникають запитання щодо обробки, зміни, уточнення чи знищення Ваших персональних даних, Ви можете звернутись безпосередньо до відповідальної особи, що відповідає за захист персональних даних.

Відповідальна особа, якій передаються дані:
Старший менеджер з реклами ТОВ «ХіПП Україна».
Назва  власника даних: ТОВ «ХіПП Україна»
Контактні дані:
Адреса: 04080, м. Київ, вул. Кирилівська, буд. 40.
Електронна адреса: info at hipp.ua.
Тел.: +38044 537-66-77.

2.3. Призначення збору, обробки та використання даних: Збір, обробка та використання даних відбувається виключно з тією метою, з якою ці дані були надані.

2.4.  Опис групи зацікавлених осіб і відповідних даних чи категорій даних: У відповідь на Ваш запит ми радо надамо Вам інформацію про те, в ході яких операцій можливо були збережені Ваші дані, а також про які саме дані йдеться. 

2.5. Отримувач або категорії отримувачів, котрим можуть бути надані дані: Персональні дані можуть бути надані відповідальним співробітникам ТОВ «ХіПП Україна», а також державним органам та третім особам з метою виконання названих у пункті №3 цілей та виключно у випадках, передбачених чинним законодавством України з гарантією їх збереження. 

2.6. Знищення даних: Законодавством  передбачене  зобов’язання щодо зберігання даних і їх знищення після закінчення термінів, якщо такі були встановлені під час їх передачі. Після закінчення таких термінів відповідні дані регулярно знищуються у визначеному порядку. Якщо на якісь дані це положення не поширюється, дані знищуються у разі зміни (відміни) названих у пункті №3 цілей. 

2.7. Планова передача даних третім країнам: Передача даних третім країнам не передбачена.

3. Загальні правила користування сайтом 

3.1. Ви можете відвідувати наш веб-сайт у будь-який час, для цього не потрібно передавати нам Ваші персональні дані. 

3.2. Для здійснення реєстрації на сайті, користувач має бути повнолітнім, та зобов’язаний вносити у форму тільки свої дані. Таким чином користувач гарантує та підтверджує їх справжність.

3.3. У разі виникнення необхідності, користувач самостійно змінює свої персональні дані, редагуючи свій особистий онлайн-профіль. При цьому кожен користувач повинен мати тільки один профіль користувача. 

3.4. Після підтвердження успішного входу при використанні особистого профілю, користувач отримує можливість використовувати всі можливості сайту, а також з’являється доступ до тих розділів, до яких має доступ тільки сам користувач. 

3.5. Реєструючись, користувач самостійно вказує індивідуальний пароль та ім’я, за допомогою яких він отримує доступ до захищених розділів. За збереження таких даних користувач відповідає самостійно та повинен їх ретельно берегти, щоб уникнути випадків неправомірного їх використання та несанкціонованого доступу до профілю. У такому випадку власник сайту не несе відповідальності за персональні дані.

3.6. Якщо Ви втратили пароль або запідозрили когось у неправомірному використанні Ваших персональних даних, необхідно негайно письмово проінформувати власника сайту. Якщо користувач не надав доказів того, що у неправомірному використанні дійсно немає його вини, він несе відповідальність за це самостійно.

3.7. Власник сайту не несе відповідальності за неправдиві дані, надані користувачем, а також за застарілі дані користувача.

3.8. Власник  сайту зберігає за собою повне право змінювати, розширювати чи видаляти сервіси сайту в будь-який час, без анонсу та без погодження із користувачами.

3.9. Компанія HiPP регулярно надсилає зареєстрованим користувачам сайту електронні листи з акційними пропозиціями, які відповідають віку дитини. Користувач може в будь-який час відмовитись від таких повідомлень через електронну пошту без повідомлення причин на те.

3.10. Цей сайт і його зміст в будь-який момент можуть бути закриті, змінені або тимчасово деактивовані компанією «ХіПП Україна».

3.11. «ХіПП Україна» намагається постійно надавати функціонал сайту в повному обсязі, але не гарантує його безперервної роботи. 12. Претензії користувачів по відшкодуванню збитків за втрату завантажених даних і збереженої інформації не приймаються. Щодо інших питань звертайтесь через форму зворотного зв'язку.